Vlaamse microalgen pionier

United Experts Group

United Experts Group is een kennisnetwerk dat bedrijven met complementaire expertises bijeenbrengt om ondernemers te begeleiden en te adviseren, zodat ze kunnen groeien en hun plannen waarmaken. 

UNITED EXPERTS logo

Binnen United Experts Group brengen we bijna 500 experten samen om jou een houvast en een concrete aanpak te bieden. 

Zo hebben onze experten ook ruime ervaring opgebouwd in de coördinatie van en deelname aan innovatieprojecten, zowel op Vlaams als Europees niveau. Samen zoeken we naar geschikte financiering voor jouw innovatief idee en begeleiden wij het volledige proces naar een goede projectaanvraag. Ben je nog op zoek naar geschikte partners? Ook hierin bieden wij ondersteuning aan de hand van ons uitgebreid netwerk. Met onze kennis op het vlak van wetgeving, kosten-batenanalyses en duurzaamheid bieden wij bovendien ook inhoudelijke versterking.  

pioniers data

 

Één van de innovatieprojecten waarbij United Experts zo’n ondersteunende rol mocht vervullen was in het Grass2Algae project en het MAESTRO project. Deze twee initiatieven vormden de basis voor het oprichten van dit het Vlaamse Microalgen-platform. 

 

coördineren

MAESTRO-project

begeleiding door UNITED EXPERTS.

Elk project is anders en daarom biedt United Experts steeds begeleiding aan op maat. Met adviseurs gespecialiseerd in landbouw, industrie en natuur, is er steeds een expert in huis. Ook duurzaamheid zit verweven in ons DNA. Samen denken we na over de toekomst van het project en hoe elke partner hierin zijn unieke bijdrage kan leveren.

United Experts team

de consultants

“Onze consultants hebben een gevarieerde achtergrond en al meerdere jaren ervaring in zowel Vlaamse als Europese innovatieprojecten. De unieke combinatie waarbij onze consultants samenwerken met kennisinstellingen en tegelijk dagelijks contact hebben met hun klanten in de praktijk, vormt een echte meerwaarde voor uw project. Graag wijzen ze jou de weg!”