Vlaamse microalgen pionier

Bodec

Bodec is actief in de verwerking van microalgen van duurzaam drogen tot winnen van inhoudsstoffen. Met innovatieve en duurzame technieken willen wij het beste uit micro algen te halen op een zo effectief mogelijke manier. Hierbij willen wij de kweekers en eindgebruikers helpen om van deze veelzijdige grondstof, prachtige producten te maken. Met onze test- en productiefaciliteiten kunnen we bedrijven ondersteunen om productie in de markt te introduceren en tijdelijk productie uit te voeren. Op deze manier kunnen ze zelf aandacht geven aan kweek en productontwikkeling.

Bodec

Sinds 1994 is Bodec actief in het ontwikkelen en opschalen van innovatieve producten, processen en technologieën in de voedingsmiddelen industrie. Bodec helpt bedrijven van startup tot multinational hun idee naar de markt te brengen. Onze ruime kennis en ervaring met het opschalen van productieprocessen en innovatieve technologie in combinatie met onze test- en productie faciliteiten heeft al mening vernieuwend product naar de markt kunnen brengen.

pioniers data

Scheepsboulevard 3
5705 KZ Helmond
Nederland

Bodec heeft kantoor en testfaciliteiten in Helmond. Hier zijn bedrijven altijd welkom om testen uit te voeren, mogelijkheden te bespreken en ideeën op te doen.
Wij ontvangen klanten van over de hele wereld, van Noorwegen tot Israël, USA & Canada en Azië met een perfecte treinverbinding met de luchthaven Amsterdam Schiphol en een Hotel naast de deur zijn we goed bereikbaar voor onze nationale en internationale klanten.

snelle markt introductie

met gecertificeerde faciliteiten

moderne en flexibele test- en productiefaciliteiten

Met onze moderne en flexibele test- en productiefaciliteiten en onze jaren lange ervaring en kennis op het gebied van nieuwe producten en processen kunnen wij onze klanten in korte tijd helpen hun producten in de markt te introduceren. Bodec kan produceren tot de industriële productie faciliteit gereed is of voor klanten, die geen eigen productie willen hebben.
Wij kunnen het proces van idee tot markt versnellen, risico verlagen en financieringsbehoefte verminderen.

Bodec team

de bezielers

Frank_de_Boeff - Bodec

Frank de Boeff

Managing Director

Thomas van de Moosdijk - bodec

Thomas van de Moosdijk

Business Development Engineer